Jobba med oss

  Om oss

  AMA ligger i Timrå industriområde och är en liten fabrik som tillverkar markiser. Vår högsäsong är Mars-Augusti och vi söker ofta säsongspersonal under den perioden.
  Vi är idag 7 helårsanställda och har mellan 5-7 säsongsanställda. Ofta är det samma personal som återvänder till oss år efter år, vilket tyder på att man trivs på arbetsplatsen.

  Vi är i ett expantionsskede och vi ser att det finns möjlighet till både förlängning och tills vidare anställning.

  Tidigare erfarenhet är meriterande, men för oss är inte det viktigaste att man redan kan det yrket man söker, utan att man har ett intresse för att lära sig, utvecklas och kunna vara flexibel.

  Har du truckkort är det en fördel. Det är ett krav att du kan tala och förstå svenska. Vi ser gärna att du även kan engelska, tyska, norska, finska och/eller, holländska, men det är inget krav.

  Är du intresserad av att jobba med oss? Fyll då i formuläret till vänster och skicka en ansökan till oss. Du kan skicka in ansökan även när vi inte söker personal, vi sparar vi din ansökan i 12 månader.

  Längst ner på sidan kan du se de lediga tjänster vi har för närvarande...

  Ordermottagare

  Tidsperiod: Februari - Augusti 2019
  Omfattning: 50%-100%

  Arbetsbeskrivning:

  Du tar emot och registrerar beställningar från våra kunder samt besvarar frågor om våra produkter.
  Lättare kontorsarbete ingår som organisering, sortering och arkivering av olika arbetsunderlag.

  Det är ett krav att du förstår och kan tala svenska tydligt. Du behöver kunna hantera Microsoft Office och det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration.

  Sömmerska

  Tidsperiod: Februari/April - Juli/September 2019
  Omfattning: 100%

  Arbetsbeskrivning:

  Utifrån måttanpassande beställningar så kapar och syr du markisdukar och i tillämpliga fall även kappor, kantband samt tehn.

  Det är meriterande om du har erfarenhet av Dürkopp Adler.

  Kapmaskinist/Montör

  Tidsperiod: Februari/April - Augusti/September 2019
  Omfattning: 100%

  Arbetsbeskrivning:

  Din främsta arbetsuppgift är att kapa aluminumprofiler utifrån arbetsordrar. Du kan även behöva vara behjälplig vid montering, paketering  samt att ta emot ankommande varor och placera i lager.

  Det är meriterande om du utfört liknande arbetsuppgifter tidigare samt har truckkort. Att klara enklare huvudräkning är ett krav, då avdrag och tillägg på mått ska göras utifrån vad som anges på arbetsorder.